Dag 116: Van Kippenvoetjes tot Varkensoor

Ja hoor, ik ben voor de bijl gegaan. Het was even slikken, maar toch. Ik heb ze gegeten. Kippentenen, kippenvoetjes en varkensoren. Overal op markten zie je ze hangen en liggen en ontelbare keren heb ik met name de tenen met intense afschuw bekeken.
Vanaf de eerste keer dat ik ze zag besloot ik dat ik me daar echt nooit en te nimmer aan zou gaan wagen. Maar ja, dan komt er een moment dat je met mensen van hier op stap bent en dat je je niet wil laten kennen.
Tot groot vermaak van mijn Taiwanese vriendinnetjes heb ik mijn tanden erin gezet en belangstellend hebben ze mijn reactie afgewacht. Helaas voor hen viel het me mee. Mijn lievelingskostje zal het niet worden maar het smaakt echt niet verkeerd. Kortom, er van gruwelen, nee, dat doe ik niet meer.

 

You cannot copy content of this page