Dag 47: Vergane Glorie

Vandaag loop ik opnieuw rond door deze oude suikerfabriek en ga op zoek naar mooie fragmenten, roestige randen en afgebladderde verf.
Het oude ijzer, de verroeste sloten, de kieren in het dak en een achtergebleven koffiemok in een oude stoffige kast doen mijn hart sneller kloppen.
Ooit was deze verlaten plek een bruisende fabriek.
De oude stoelen, het verstofte bureau en de achtergebleven veiligheidshelmen vertellen mij hun eigen verhaal. Mijn fantasie gaat aan de haal en ik duik in de wereld van de mensen die hier ooit werkten.
Eenmaal uit gedroomd stort ik me vol overgave op de vele kleuren, schaduwpartijen en bijzondere details van deze fabriek om vervolgens een serie foto’s te gaan schieten die net iets anders zijn dan gewoon.

 

You cannot copy content of this page